Zságer Balázs & DJ Bootsie (Zagar), Naga, Andre, Grega, DJ Savage? Nem halottál róla? Lehet életed egyik legjobb bulijáról maradtál le, ha nem voltál ott!

No, de sebaj, forgattunk neked mi is és az iNDEX is. Egy kitűnő este szem és fültanúi lehettünk. EarSHOP Hangszerparádé a Hairy gondozásában!

Stílus kavalkád: Hip-Hop, Downtempo, Breakbeat, Drum'n'Bass... Különböző arcok egy cél... A minőségi elektromos zene népszerüsítése. A körbe betársult ezúttal a KORG.hu ZóNA és a Hitspace csapata is. A reggelig tartó Hairy Night előtt, az elektromos zene mérföldkövei váltak simogathatóvá a nagyérdemű publikum előtt. Állatkáink a KORG, Allen&Heath, Access, Nord, MOOG, Dave Smith Instruments családok leszármazotjai. Gépszív, digitál-analóg lélek...

Aki ott volt, a végén csak ennyit modott: "Köszönöm! Ne hagyjátok abba!"

Eszük ágában sincs! Technokrata party arcok, önmegvalósítási kedvtől duzzadó DJ tanoncok figyelem! 2009-ben bárhol megjelenhetnek! Az EarSHOP megkezdte hódító útját!

 

Címkék: korg moog party access corvintető zságer balázs naga andre korg.hu hairy gigskinz roadready dj bootsie earshop zóna grega dj savage allen&heath nord

A bejegyzés trackback címe:

https://liveact.blog.hu/api/trackback/id/tr121019009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása