Sziasztok!

Izgalmas három napnak nézünk elébe - Közép-Európa legrangosabb zenei találkozója és vására idén is a zeneipar és stúdiótechnika legérdekesebb újdonságaival, valamint fellépők hadával várja az érdeklődőket október 5-től 7-ig a SYMA Sport-és Rendezvénycsarnokban. Ezúttal már mindhárom csarnok a kiállítók rendelkezésére áll, így még nagyobb területen csemegézhetnek a kedves látogatók!

Természetesen az Audiozóna cégcsoport is nagy erőkkel képviselteti magát az eseményen, mind a halk (A12), mind pedig a hangos (B23) teremben. Számos érdekfeszítő hangszerbemutató és koncert keretében híres-hírhedt előadók fogják az esemény mindhárom napján szórakoztatni a nagyérdeműt. Íme a teljes Audiozóna programfüzet (a képre kattintva megtekinthető a nagyobb méretű verzió):

az_progf_425.jpg

Címkék: Hangfoglalás 2012 SYMA Sport- és Rendezvényközpont Audiozóna

A bejegyzés trackback címe:

https://liveact.blog.hu/api/trackback/id/tr944818928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása