Sziasztok!

Íme egy kis kedvcsináló azoknak, aki igazán hordozható USB kontroller megoldásra vágynak - a KORG háza táján a nanoSERIES és nanoSERIES2 mellett megtalálható egy olyan eszköz is, mely még mindig pehelysúlyú versenyzőnek mondható, de ennek ellenére teljes értékű billentyűs vezérlőként funkcionál, és ideális bármely mobil setup-ba. Ez a microKEY, mely ősztől már 25- és 61-billentyűs változatban is kapható, sőt, mi több, impozáns fekete-piros színösszetételben várja a leendő usereket. Keressétek kedvenc hangszerboltotokban!

 

mkeycolor1_425.jpg

 

Szerintünk egy ilyen eszköz nem csupán praktikus (méretéből és funkcióiból adódóan), hanem egyúttal a szemnek is kellemes használat közben - pláne, ha az ősszel debütált Color verzió mellett döntötök. Ha ez még nem elég indok, tekintsétek meg a japán úriember, Jet Daisuke promó videóját, melyen a microKEY-t és a nanoSERIES2 tagjait veszi együttes használatba (hála a microKEY-en található USB hubnak).

 

 

Címkék: KORG microKEY USB MIDI vezérlő

A bejegyzés trackback címe:

https://liveact.blog.hu/api/trackback/id/tr914856471

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása