Sziasztok!

Íme egy kis kedvcsináló azoknak, aki igazán hordozható USB kontroller megoldásra vágynak - a KORG háza táján a nanoSERIES és nanoSERIES2 mellett megtalálható egy olyan eszköz is, mely még mindig pehelysúlyú versenyzőnek mondható, de ennek ellenére teljes értékű billentyűs vezérlőként funkcionál, és ideális bármely mobil setup-ba. Ez a microKEY, mely ősztől már 25- és 61-billentyűs változatban is kapható, sőt, mi több, impozáns fekete-piros színösszetételben várja a leendő usereket. Keressétek kedvenc hangszerboltotokban!

 

mkeycolor1_425.jpg

 

Szerintünk egy ilyen eszköz nem csupán praktikus (méretéből és funkcióiból adódóan), hanem egyúttal a szemnek is kellemes használat közben - pláne, ha az ősszel debütált Color verzió mellett döntötök. Ha ez még nem elég indok, tekintsétek meg a japán úriember, Jet Daisuke promó videóját, melyen a microKEY-t és a nanoSERIES2 tagjait veszi együttes használatba (hála a microKEY-en található USB hubnak).

 

 

Címkék: KORG microKEY USB MIDI vezérlő

Sziasztok!


Ha még nem tettétek volna, most igazán érdemes megtekinteni és bejelölni magatokat a Hangfoglalásról készült fotóalbumunkon az AudioZóna Facebook-oldalon, mert a megosztók és tagelők között ajándékokat sorsolunk ki! Nincs más hátra, mint előre - keressétek meg magatokat a fotókon, tageljétek magatokat, és osszátok meg az albumot Facebook-on! Megéri!

 

oszd_meg_425.jpg

 

Címkék: nyereményjáték Facebook KORG Hangfoglalás AudioZóna

Üdvözlet minden elektronikus zenecsiholónak!

Három igazán pörgős nap, újdonságok hada, felfokozott hangulat - ez jellemezte az idei Hangfoglalást. Az előző évekhez hasonlóan 2012-ben is számos KORG újdonság kipróbálását biztosítottuk az AudioZóna standjánál. A live act-központú felhasználók számára talán a legérdekesebb újdonságot a KAOSS-széria üdvöskéi jelentették, melyek minden eddiginél kompaktabb formátumban nyújtanak all-in-one megoldást groove-olásra, loopolásra, effektezésre, sőt, mi több, tetszőleges audió file-ok menet közbeni bejátszására is alkalmasak az SDHC-kártya kompatibilitás révén.

 

hf425.jpg

 

A várakozásoknak megfelelően igen sokan érdeklődtetek a Kaossilator 2 és a Mini KP 2 modellek iránt - a két új családtag a KAOSS-szériára eddig jellemző asztali kivitel helyett már sokkal kisebb, kézreesőbb formában nyújtja a termékcsaládra jellemző funkciókat, kiegészülve egyéb -az eszköz méretét meghazudtoló- extrákkal.

 

kaoss2mkp2.jpg

 

A KAOSS-üdvöskék mellett az elektronikus zenész körökben egyedülálló módon népszerű microKORG új, továbbfejlesztett változatát, a microKORG XL+-t, illetve azok limitált színösszetételű verzióit is tesztelhettétek standunknál. A microKORG képességeit nem csupán önmagában, hanem az Allen & Heath DB4 zászlóshajó DJ keverőpult/ audió interfészen átvezetve is próba alá vethettétek.

 

mxlcolor_425.jpg

 


Az első blikkre játékszernek tűnő, de valójában annál jóval hasznosabb funkciókkal bíró monotron-família tagjai, valamint a monotribe is nagy sikert aratott az érdeklődők köreiben. Tapasztalataink szerint a valós analóg hangképzést meglehetősen pénztárcabarát formátumban kínáló monotron-ok nem csak a hordozható kialakítás, hanem a hangképzés egyéni karaktere és a harapós VCF filter miatt is sokak tetszését elnyerték, legyen szó szakavatott stúdiómágusokról, vagy épp az elektronikus zenéléssel ismerkedő felhasználókról.

 

 

Reméljük, hogy a feltett kérdéseitekkel kapcsolatban hasznos válaszokkal tudtunk szolgálni, és a kiállított eszközök kipróbálása és tesztelgetése révén kedvet kaptatok egy kis otthoni jammeléshez, zenekészítéshez! Ha nyugodtabb körülmények között, kiállítás háttérzaj-mentes formában is szeretnétek tesztelni a standunkon bemutatott, illetve egyéb KORG hangszereket, vegyétek az irányt hivatalos mintaboltunk, a Hangáruház felé (www.hangaruhaz.hu), vagy keressétek fel viszonteladóink valamelyikét, ahol készséggel állnak majd a rendelkezésetekre!

Címkék: KORG Kaossilator 2 Mini KP 2 microKORG XL+ Hangfoglalás microKEY 25/61

Sziasztok!

Izgalmas három napnak nézünk elébe - Közép-Európa legrangosabb zenei találkozója és vására idén is a zeneipar és stúdiótechnika legérdekesebb újdonságaival, valamint fellépők hadával várja az érdeklődőket október 5-től 7-ig a SYMA Sport-és Rendezvénycsarnokban. Ezúttal már mindhárom csarnok a kiállítók rendelkezésére áll, így még nagyobb területen csemegézhetnek a kedves látogatók!

Természetesen az Audiozóna cégcsoport is nagy erőkkel képviselteti magát az eseményen, mind a halk (A12), mind pedig a hangos (B23) teremben. Számos érdekfeszítő hangszerbemutató és koncert keretében híres-hírhedt előadók fogják az esemény mindhárom napján szórakoztatni a nagyérdeműt. Íme a teljes Audiozóna programfüzet (a képre kattintva megtekinthető a nagyobb méretű verzió):

az_progf_425.jpg

Címkék: Hangfoglalás 2012 SYMA Sport- és Rendezvényközpont Audiozóna

Sziasztok!

Pénteken, azaz október 5-én újra összegyűlnek a zeneipar, a stúdiótechnika prominens képviselői, zenészekkel, zenebarátokkal, érdeklődőkkel egyetemben, hogy az elkövetkezendő három napot a hangszereknek és az azokat övező technikai megoldásoknak szenteljék. Az érdeklődőket termékújdonságok egész sora, a legprofesszionálisabb hangszerek, megoldások, koncertek, valamint egyéb finomságok várják majd.

 

Hangfoglalas2012palakat_425.jpg

 

Ahogyan azt már az elmúlt években megszokhattátok, idén sem fogtok unatkozni, ha ellátogattok hazánk és Közép-Európa legjelentősebb hang- és stúdiótechnikai rendezvényére. Újdonság, hogy idén már a SYMA Sport- és Rendezvényközpont mindhárom csarnoka a kiállítók rendelkezésére áll, s így külön-külön térbe kerülnek a teljesen csendes, a félhangos és a koncert hangerővel zajló események és kiállítók. Az idei évben a Hangfoglaló Magyarország zenei verseny döntőjével gazdagodik a délelőtti koncertprogram.

 

janca_572.jpg

 

Természetesen a KORG is képviselteti magát az eseményen - rögtön ezzel kapcsolatban szeretnénk felhívni a figyelmeteket bemutatóink egyikére, melynek keretében a Janca Trió fogja demonstrálni a KORG eszközökben rejlő lehetőségeket. Janca Ákos a KORG új workstation modelljén, a KROME-on, valamint egy már bevált modellező virtuál analóg szintetizátoron, az R3-on fog játszani, míg a ritmikai elemeket Janca Dániel Wavedrum-játéka és Janca Áron beatbox kísérete fogja biztosítani. Természetesen egyéb érdekfeszítő programokkal is fogunk szolgálni, így mindenképp érdemes ellátogatni standjainkhoz (AudioZÓNA stand), melyek idén már mind a halk (A12), mind a hangos (B23) kiállítóteremben megtalálhatóak lesznek.

 

Címkék: Hangfoglalás 2012 SYMA Sport- és Rendezvénycsarnok Janca-trió