Gagarin Live Act!

 2010.10.08. 19:56

Üdv mindenkinek!

Megtekintésre ajánlom az alábbi videót, mely Jan Obrębowski keze munkáját dícséri - a videó készítője egy érdekes live act performanszát osztotta meg a vimeo felhasználókkal.

A Gagarin névre keresztelt felvétel videóanyaga stílszerűen archív űrhajós felvételekből lett összevágva. Természetesen a vágások között láthatjuk a setup-ot is, melyen a performansz készült. Jan Obrębowski felszerelésében központi szerepet játszik a KORG Kaoss Pad 3, mint realtime effektprocesszor. A vintage KORG N5 szintetizátorból érkező sávokat gyakorta fűszerezi az előadó a Kaoss felület megérintésével könnyen vezérelhető effekt algoritmusokkal - többek között a Kaoss Pad 3-mal megvalósított tempo delay-t, reverb-et, valamint filterezést is hallhatunk a Gagarin Live Act videóban, melyet már csupán az eredeti ötlet és kivitelezés miatt is érdemes megtekinteni! Jó szórakozást!
 

 

 
Ha érdekesnek találod ezt a bejegyzést, oszd meg Facebook-ismerőseiddel!→Share

A bejegyzés trackback címe:

https://liveact.blog.hu/api/trackback/id/tr202356926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

korgcsa 2010.10.11. 17:13:32

Az a "régi szintetizátor..." egy KORG N5, ha már a KORG márka dícsérete kerül szóba, ezt sem kell leharapni az infóból :-D

STBlog 2010.10.14. 13:05:28

Remek meglátás! Korrigáltam is a bejegyzés ezen részét! Köszönettel, STBlog
süti beállítások módosítása