Sziasztok!

Idén harmadszor rendezik meg a hazai elektronikus zenékre fókuszáló Beertok Zenei Eco Fesztivált a Dunakanyarnál található mesés környezetben, ám ezúttal új helyen: a dombok, erdők, rétek között fekvő szobi Malomvölgy Ifjúsági Tábor területén. A három napos eseményen több mint 60 DJ és live act lép fel, nagyjából lefedve az e-zenék és a honi DJ- és szervezőbrigádok teljes spektrumát. Mindezt baráti áron, augusztus 17. és 20. között.

 

beertok.jpg

 

A rendezvényt színesíti, hogy idén külföldi fellépőkkel gyarapodott a fesztivál KLOPFGEISTER Németországból és AVROSSE az Egyesült Királyságból teszik tiszteletüket. Az eseményen Palotai, Ludmilla, a LavaLava, az NVC, Bernathy Zsiga, a Bladerunnaz, a Tilos Rádió, a Mameluk System vagy a Plug&Lay képviselői mellett felvonul a teljes goa élvonal – de itt lesz DJ Savage & MC Fantom, Mira és Metha is. A DJ-k mellett zenekarok – Spaceshit és a Radio Panic– is színesítik a felhozatalt, ellátogat hozzánk a győri Have A Noise Day (H.A.N.D.) csapat, akik elsősorban breakcore, IDM, noise műfajokban. Szokás szerint a látvány is fontos szerephez jut: az egyébként is különleges hangulatot adó fákon-bokrokon a klubokban méltatlanul háttérbe szoruló, ám annál kreatívabb VJ csapatok (Szabadesés Munkacsoport, Chaosmedia,) élhetik ki legvadabb elképzeléseiket. 

 

 


A zene mellett idén először ökotudatos programokkal kíván bővülni a Fesztivál. Célunk, hogy egymás közötti kapcsolataikon keresztül bemutassuk a lényeges ökológiai problémákat, azok okait és következményeit. A problémák feltérképezésekor a hibás szokásaink (életmódunk) mellett hangsúlyt kapnak a helytelenül környezetbarátnak nevezett technológiák és alkalmazások is, amelyek bizonyos problémák forrásai. Az egyes problémák és összefüggések megértése után következetesen tiszta és logikus megoldásokat kínálunk – válaszul a vizsgált ökológiai problémára, azok okainak maradéktalan megszűntetésével. Ezek az ökológiai aspektusból valós és fenntartható megoldások tapasztalati és gyakorlati szinten kerülnek bemutatásra, amiket a vendégek interaktív élményeken keresztül ismerhetnek meg és sajátíthatnak el. Számunkra a környezettudatosság annyi, mint józanul átlátni az alap ökológiai összefüggéseket és alkalmazni a környezettel is harmonizáló, egyszerű megoldásokat. 

(forrás: Beertok hivatalos Facebook-oldala)


Helyszín: Szob Malomvölgyi Tábor

Megközelítés:
szobi vasútállomásról 10 perc gyalog.

https://maps.google.hu/maps?saddr=Szob&daddr=Ismeretlen+%C3%BAt&hl=hu&ie=UTF8&sll=47.838409%2C18.852775&sspn=0.008411%2C0.01929&geocode=FRyl2QIdVeIfASm9E4NMX4hqRzGdKQo8NOLHGg%3BFa752QIdyaAfAQ&oq=Szob&t=h&mra=dme&mrsp=1&sz=16&z=16


Napijegy csak a helyszínen: 3000 Huf

Bérlet elővételben: 
Júni 15-től 4500 Huf
Júli 1-től 5000 Huf
Augusztus 1 től 5500 Huf

Elővételes jegyek itt:
Aktrecords: 1066 Lovag u.17. (H - P: 12h - 19h)
Bázis Store: 1136 Hollán Ernő utca 15. (H - Szo: 12h - 20h)
Tourinform: Vác Március 15. tér 17.
Zátony pub: Szob

Helyszínen 6000 Huf

Címkék: elektronikus zene Beertok Eco fesztivál

A bejegyzés trackback címe:

https://liveact.blog.hu/api/trackback/id/tr714693907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása