Sziasztok!

Ahogyan arról a KORG blogról már olvashattatok, a népszerű microKORG virtuál analóg szintetizátor felújított, valamint az eredeti modell új színekben pompázó változata került bemutatásra a hét elején. A microKORG XL+ a harmadik generációs lépés a KORG modellező szintetizátorának történetében. A retró külsővel és értékes tudással megáldott virtuál analóg hangszer megjelenésétől fogva igen nagy népszerűségnek örvend az elektronikus zenével foglalkozók körében - ennek oka nem más, mint a microKORG által kínált vastag, ütős hangszínek és a beépített vokóder, mellyel egy csapásra kreálhatunk hangzatos robot-indulókat!

 

mxl_425.jpg

 

A KORG újabb értékes hangszínekkel ruházta fel az amúgy is igen hatásos fegyvernek bizonyuló microKORG XL-t: az XL+ verzióban a zenekari környezetben való alkalmazhatóság érdekében több professzionális zongora hangszín, köztük az SGproX (mely ismert arról, hogy a kevert anyagon átüt), valamint az erőteljesebb karakterű grand electric piano is megtalálható; ezen felül M1 és VOX orgonákat, string és flute machine, valamint más kiemelkedő hangszíneket is találhattok a kínálatban.

A microKORG XL+-ban további újdonság a megújult Genre selector, mely a folyamatosan bővülő és átalakuló elektronikus zenei trendekhez igazított stílusokra bontva kínálja a hangszíneket a felhasználóknak. A még akkurátusabb hangzás elérése érdekében a Music Genre tekerő potmétert adott állásban hagyva menet közben is válthatók a programok, vagy vokóder variációk (Instrument category fix állásban hagyva).

 

 


Ide kapcsolódó hír az is, hogy a KORG lerántotta a leplet a nyár folyamán tartott, a microKORG tizedik évfordulója alkalmából tartott microMADNESS Video Contest főnyereményéről is: a szerencsés nyertesek az újonnan debütált microKORG Color és microKORG XL+ Color modellek első sorozatgyártott példányait kapják majd kézhez!

 

mxlcolor_425.jpg
mxlc2_425.jpg

 

 

Nem csak a microKORG újult meg a külsőt illetően, hanem a KORG népszerű kompakt USB-s MIDI kontrollere, a microKEY is! A mobil setup-okhoz ideális eszköz előreláthatólag novembertől lesz itthon is kapható extravagáns, piros-fekete színösszetételben. Ha fel kívánjátok dobni házi stúdiótokat valami új, szemgyönyörködtető és praktikus eszközzel, érdemes várni az új külsővel megáldott modellre!

 

mkeycolor1_425.jpg

 

Címkék: újdonságok 2012 ősz KORG microKEY microKORG XL+ microKORG Color

A bejegyzés trackback címe:

https://liveact.blog.hu/api/trackback/id/tr354761031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása