Üdv minden kedves olvasónknak!

A tengerentúlon már közel egy hete kapható a KORG KAOSS szériájának két új üdvöskéje, a Kaossilator 2, illetve a Mini Kaoss Pad 2. A KORG DJ-centrikus eszközeit felvonultató termékcsaládja a két új jövevénnyel alapos külső és belső megújuláson ment keresztül. A két ifjonc esetében a KORG elhagyta a megszokott, négyzet alapú asztali kivitelt, helyett az új, dizájnos, áramvonalas, tenyérben is megbúvó külalak jellemzi a Kaossilator 2-t, és társát, az effektezésben nyerő Mini Kaoss Pad 2-t.

 

ko2minikp2_425.jpg

 

Mindkét modell már jól ismert termékek második generációs változata, így a jövendőbeli vásárlók tetemes részének már vélhetően volt dolga a két új eszköz elődjéül szolgáló Kaossilator-ral, illetve a Mini KP-val. Közös tulajdonságuk, hogy a maguk nemében páratlan funkciókkal kecsegtetnek.

A Kaossilator első generációs változata sárga külsejével, tenyérnyi méretű kivitelezésével, és nem utolsó sorban meggyőző hangjaival a mai napig keresett darab a használt hangszer piacon. A KORG vélhetően az első modell sikerére alapozta az új, 2-es verziót, mely áramvonalas külsővel, és számtalan új funkcióval kiegészülve nyújtja azt, amit az első verzióból már megszokhattak a KORG-kedvelők: intuitív hangképzés, X-Y felülettel való vezérelhetőség. Természetesen sok-sok újdonsággal is megspékelték a KORG mérnökei az új modellt: microSD/SDHC kártyára rögzíthetjük például a kimeneti jelünket, két Loop bank-ba rögzíthetjük köreinket, majd azokat DJ-stílusban adhatjuk elő crossfade-eléssel. 150 beépített, professzionálisan kivitelezett hangszín várja a leendő felhasználókat. Egy olvasónk már jelezte, hogy azon szerencsések közé tartozik, akik már magukénak tudhatnak egyet külföldről, és csak szuperlatívuszokban nyilatkozott a Kaossilator 2-ről. Érdemes tehát gyűjteni az új kicsikére, hasznos eszköze lehet bármely DJ-, vagy házi stúdió környezetben alkotó zenecsiholónak, de akár élő zenei felállásban is alkalmazható előremutató eszközként!

Hasonlóan ígéretes megoldást kínál a másik várva várt KAOSS újonc, a Mini Kaoss Pad 2 is, mely egy szintén közkedvelt modellen alapszik. Az új, áramvonalas verzió szintén microSD/SDHC támogatottsággal bír, és hatékony effektezést kínál a felhasználóknak. 100 beépített effektjével, melyek között a Kaoss Pad Quad-ból átörökített algoritmusokat is találunk, ideális DJ-mixek mellé hatásvadász varázseszközként alkalmazva, de MP3-bejátszóként is alkalmazhatjuk! Ez a modell is lehetővé teszi a kimeneti jel rögzítését microSD vagy SDHC-kártyára.


Már a hazai felhasználóknak sem kell sokat várniuk a két új modell megérkezésére. További információkért figyeljétek weboldalunkat, vagy érdeklődjetek kedvenc viszonteladótoknál!

 

Címkék: korg KAOSS Kaossilator 2 Mini Kaoss Pad 2 hamarosan!

A bejegyzés trackback címe:

https://liveact.blog.hu/api/trackback/id/tr384658336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kaoss 2012.07.23. 00:45:11

Tudomásom szerint már itthon is kapható... vagy tévedek? Mintha már több webes áruházban is láttam volna!

STBlog 2012.07.25. 13:51:53

Szia Kaoss! Sajnos még előreláthatólag szeptemberig várniuk kell a hazai felhasználóknak a Kaossilator 2 és a Mini KP2 megjelenéséig. A webes áruházakban előrendelés céljából jelenhetett már meg elérhető termékként.
Üdvözlettel, KORG ZóNA
süti beállítások módosítása