Üdvözlet minden elektronikus zenecsiholónak!

Három igazán pörgős nap, újdonságok hada, felfokozott hangulat - ez jellemezte az idei Hangfoglalást. Az előző évekhez hasonlóan 2012-ben is számos KORG újdonság kipróbálását biztosítottuk az AudioZóna standjánál. A live act-központú felhasználók számára talán a legérdekesebb újdonságot a KAOSS-széria üdvöskéi jelentették, melyek minden eddiginél kompaktabb formátumban nyújtanak all-in-one megoldást groove-olásra, loopolásra, effektezésre, sőt, mi több, tetszőleges audió file-ok menet közbeni bejátszására is alkalmasak az SDHC-kártya kompatibilitás révén.

 

hf425.jpg

 

A várakozásoknak megfelelően igen sokan érdeklődtetek a Kaossilator 2 és a Mini KP 2 modellek iránt - a két új családtag a KAOSS-szériára eddig jellemző asztali kivitel helyett már sokkal kisebb, kézreesőbb formában nyújtja a termékcsaládra jellemző funkciókat, kiegészülve egyéb -az eszköz méretét meghazudtoló- extrákkal.

 

kaoss2mkp2.jpg

 

A KAOSS-üdvöskék mellett az elektronikus zenész körökben egyedülálló módon népszerű microKORG új, továbbfejlesztett változatát, a microKORG XL+-t, illetve azok limitált színösszetételű verzióit is tesztelhettétek standunknál. A microKORG képességeit nem csupán önmagában, hanem az Allen & Heath DB4 zászlóshajó DJ keverőpult/ audió interfészen átvezetve is próba alá vethettétek.

 

mxlcolor_425.jpg

 


Az első blikkre játékszernek tűnő, de valójában annál jóval hasznosabb funkciókkal bíró monotron-família tagjai, valamint a monotribe is nagy sikert aratott az érdeklődők köreiben. Tapasztalataink szerint a valós analóg hangképzést meglehetősen pénztárcabarát formátumban kínáló monotron-ok nem csak a hordozható kialakítás, hanem a hangképzés egyéni karaktere és a harapós VCF filter miatt is sokak tetszését elnyerték, legyen szó szakavatott stúdiómágusokról, vagy épp az elektronikus zenéléssel ismerkedő felhasználókról.

 

 

Reméljük, hogy a feltett kérdéseitekkel kapcsolatban hasznos válaszokkal tudtunk szolgálni, és a kiállított eszközök kipróbálása és tesztelgetése révén kedvet kaptatok egy kis otthoni jammeléshez, zenekészítéshez! Ha nyugodtabb körülmények között, kiállítás háttérzaj-mentes formában is szeretnétek tesztelni a standunkon bemutatott, illetve egyéb KORG hangszereket, vegyétek az irányt hivatalos mintaboltunk, a Hangáruház felé (www.hangaruhaz.hu), vagy keressétek fel viszonteladóink valamelyikét, ahol készséggel állnak majd a rendelkezésetekre!

Címkék: KORG Kaossilator 2 Mini KP 2 microKORG XL+ Hangfoglalás microKEY 25/61

A bejegyzés trackback címe:

https://liveact.blog.hu/api/trackback/id/tr264827057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása