Üdv mindenkinek!

A KORG a frankfurti Musikmesse 2011-en bemutatott újdonságai között egy ötletes, hordozható megoldást is kínál utcai fellépésekhez, mely ideális eszköz kültéri és beltéri használatra egyaránt, és alkalmazható billentyűs, vagy egyéb hangszerrel történő, illetve DJ performanszokhoz is.

 

 

Az MMA130 megalkotásakor az alapelv az volt, hogy egy minél könnyebben üzembe helyezhető, egyszerűen kezelhető monitor erősítőt készítsenek, melynek segítségével több hangszer is megszólaltatható, valamint alkalmas kültéri és beltéri fellépéseken történő használatra, akár elemről üzemeltetve is.

Bizonyára számos felhasználó találkozott már olyan szituációval, amikor például egy tervezett fellépéshez nem állt rendelkezésre egy teljes értékű PA-rendszer, vagy éppen a lehetőségek nem voltak adottak egy professzionális hangrendszer telepítésére. A KORG MMA130 éppen az ilyen szituációkra termett, ugyanis kialakítása révén alkalmas akár 100 dB-es hangnyomás leadására is, elemes használat mellett.

Ezen eszköz számos olyan funkciót kínál, melyek révén hatékonyan alkalmazható fellépések alkalmával történő, vonali szintű, hangszerből vagy például DJ-keverőből érkező jel, illetve mikrofon jelének megszólaltatására. Bemenetei és tápfeszültség kimenete segítségével több hangszert is ráköthetünk, melyek közül egynek a tápellátását is biztosítja a speciális 9V DC kimeneti aljzat. Az MMA 130-on található tápfeszültség kimeneti aljzat számos KORG hangszerrel kompatíbilis, köztük a PS60, microSTATION, microKORG XL, microSAMPLER, microPIANO, Kaoss Pad Quad, Kaossilator Pro, Wavedrum, Wavedrum mini és monotribe modellekkel is.

 

 

Négy független bemenete révén sokoldalú felhasználást tesz lehetővé. A hátsó panelen találunk két szimmetrikus mikrofon/vonali szintű bemenet kombinációt (XLR/TRS aljzattal), ezen kívül két aszimmetrikus 6,3mm-es jack aljzat is beépítésre került . Minden csatorna önálló hangerőszabályzóval rendelkezik, így akár négy csatornás PA keverőként is alkalmazható.

Az MMA130 üzemeltethető hálózatról vagy elemről is. Elemes használat esetén több mód is rendelkezésre áll. Hat vagy tizenkét elemmel egyaránt üzemel az eszköz. Tizenkét elemmel használva akár 24 órán át is működőképes, így hosszú fellépésekre is ideális. Rögtönzött live act vagy DJ performanszok előadására is kiválóan alkalmas - függőlegesen vagy vízszintesen is üzemeltethető. A fentebb felsorolt KORG termékek egyikét közvetlenül az MMA130-ról is üzemeltethetitek, így ha ezen modellek valamelyikével kívántok live act-ezni, és gyors kihangosítási megoldásra van szükségetek, erre mi sem alkalmasabb, mint a KORG MMA130.

További információt az MMA130-ról a www.korg.hu weboldalon olvashattok



Ha érdekesnek találod ezt a bejegyzést, oszd meg Facebook-ismerőseiddel!→Share

 

Címkék: korg live monitor mobile erősítő act 2011 instrument korg.hu battery musikmesse messe amp mma130

A bejegyzés trackback címe:

https://liveact.blog.hu/api/trackback/id/tr492822038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása